Vertalingen

BABELNET SPRL-BVBA biedt u kwaliteitsvolle vertaaldiensten op maat voor een redelijke prijs. Of het nu gaat om grote of kleine vertaalprojecten, van juridische, technische, medische, commerciële of literaire aard, ons professioneel team zal ze altijd met evenveel zorg en tijdig opleveren.

Onze troeven:
  • Een team van gediplomeerde, ervaren en gespecialiseerde vertalers die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.
  • Extra herlezing van elke vertaling door een corrector met dezelfde moedertaal.
  • Een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
  • Eén enkele partner voor alle vakgebieden en alle talen van de Europese Unie.

Aanpak
De bestellingen worden opgevangen en opgevolgd door Conny Champagne-Somers. Ze wijst de opdrachten in functie van het vakgebied, de bron- en de doeltaal toe aan de vertalers en correctoren en ziet erop toe dat de opdrachten die u haar toevertrouwt altijd aan dezelfde kwaliteitsnormen beantwoorden. Bij eventuele vragen of opmerkingen kunt u ook altijd bij haar terecht.

Onze medewerkers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Ze hebben niet alleen allemaal een master in talen op zak, maar kunnen ook bogen op een uitgebreide ervaring in het vakgebied dat voor u van belang is.
Elke vertaling wordt nagelezen door een corrector met dezelfde moedertaal; dit als extra garantie voor de kwaliteit van de vertaling.

U kunt ons uw teksten in de meeste gekende formaten aanleveren (bv. Word, Excel, PowerPoint, html, xml, pdf, ps, papier,...). Met bijzondere wensen, zoals het behoud van de lay-out of het gebruik van een specifieke woordenschat, wordt altijd zoveel mogelijk rekening gehouden.

Aanbod
We hebben ons hoofdzakelijk toegelegd op vertalingen van het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans (brontalen) in het Nederlands en Frans (doeltalen). 
Dit zonder ons te beperken tot een welbepaald vakgebied.

Daarnaast hebben we eveneens veel ervaring met het proeflezen en reviseren van drukproeven en vertalingen door derden op inhoudelijk, grammaticaal, lexicaal, spellings- en stilistisch niveau en dit voornamelijk in het Nederlands en het Frans.

Maar ook voor alle andere talen van de Europese Unie kunt u bij ons terecht.

Tarieven
Aarzel niet om ons te contacteren voor onze tarieven of een vrijblijvende offerte via de rubriek 'Contact' van onze website.